De Treffer ’16 krijgt verbeterde accomodatie

De Treffer ’16 krijgt na lang aandringen een verbeterde accommodatie.

De gemeenteraad van Borger-Odoorn is voetbalclub De Treffer ’16 tegemoet gekomen. De club uit 2e Exloërmond krijgt op korte termijn kleedgelegenheid, fatsoenlijke verlichting en een vorstvrije opslag op het sportpark.

De huidige situatie op het sportpark is zeer nijpend, waarbij de voorzieningen abominabel zijn. De leden moeten gebruik maken van voorzieningen in de verderop gelegen sporthal, de verlichting wordt aangedreven door een aggregaat en wanneer er hoge nood is moet men plassen in de bosjes. Een situatie die door de club, maar ook door tegenstanders als een zooitje wordt beschouwd. Ook de leden waren het beu en drongen al meerde malen aan op verbeteringen, die er nu eindelijk lijken te komen.

Tevredenheid over verbeteringen

Het voorstel dat er nu ligt betreft het zorgen voor kleedkamers en dan het liefste in het bestaande dorpshuis en anders in de Hunsowhal, waarbij dan een verlicht en verhard pad komt te liggen. Ook zal er goede veldverlichting komen en opslagruimte.

Wim Hospers, voorzitter van De Treffer, en de leden zijn dan ook blij dat er wat gaat gebeuren. “We zijn er blij mee. De puntjes moeten nog op de i, maar er komt nu wel een einde aan een strijd van twee jaar. We krijgen eindelijk de kans om als een echte vereniging te functioneren.”

Bron: RTV Drenthe

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De Oefencampagne 2018/2019

Overzicht van oefenwedstrijden die worden gespeeld in de wintermaanden.

Vervolgschema nacompetitievoetbal

De eerste rondes van de nacompetities zitten erop en dus is het verdere verloop ...

Eindstanden poulefase bekertoernooi

Eindstanden poulefase bekervoetbal, per dinsdag 30 augustus Poule L102 (nr 1 en 2 door naar volgende ...