Ruime nederlaag voor Nieuw Buinen tegen GRC Groningen

Nieuw Buinen moest opnieuw een nederlaag incasseren.

Nieuw Buinen heeft het tij voorlopig nog niet weten te keren. In Groningen ging het door blessures geplaagde Nieuw Buinen met 4-0 onderuit tegen concurrent GRC. Het was alweer de zesde nederlaag op rij voor de hekkensluiter in 1F.

De start van de wedstrijd was rampzalig te noemen, want binnen een paar minuten spelen keken de gasten al tegen een 1-0 achterstand aan. Na die snelle openingstreffer gingen de bezoekers nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar kregen ze na een half uur spelen opnieuw een tegentreffer om de oren. Erwin Alt, die ook al de eerste voor zijn rekening nam, was opnieuw trefzeker.

Alt bleek de grote plaaggeest te zijn voor Nieuw Buinen, want op slag van rust voltooide de aanvaller zijn hattrick: 3-0. In de tweede helft konden de gasten geen vuist meer maken en liepen de bezoekers nog uit naar 4-0 via Yannick van Duijn.