Stadskanaal verslaat hekkensluiter Erica

Stadskanaal eindigde de wedstrijd met tien man, maar won wel van Erica.

Foto Stoffer Bakker, Jelmer Valk maakt de 2-0 voor Stadskanaal.

Stadskanaal heeft de thuiswedstrijd tegen rode lantaarndrager Erica met 2-0 gewonnen. De zege kwam al tot stand in de eerste helft waarin beide doelpunten werden gemaakt. In de tweede helft kreeg de thuisploeg al vlot een rode kaart, maar echt in de problemen kwamen de Knoalsters niet, die bovenin mee blijven doen in de 2e klasse L.

Stadskanaal verloor vorige week met 0-1 van Germanicus en kon zich tegen de hekkensluiter niet opnieuw puntverlies permitteren om zo nog niet verder achterop te geraken bij de bovenste ploegen. De thuisploeg begon in ieder geval goed aan de wedstrijd en had al snel de gewenste voorsprong te pakken. Het was clubtopscorer Jeffrey Bakker die zijn ploeg op een 1-0 voorsprong bracht.

Rode kaart

Die voorsprong werd na een dik half uur spelen verdubbeld door Jelmer Valk. Met de 2-0 ging Stadskanaal comfortabel aan de thee, maar na rust kreeg het al snel een tegenvaller te verwerken. Jordy Geerlings werd er afgestuurd wegens vermeend natrappen. Ondanks dat Stadskanaal nog een geruime tijd met tien man door moest kwam het nauwelijks in de problemen en stapte het uiteindelijk als winnaar van het veld.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Erica

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS boekt moeizame, maar welkome zege op Fit Boys

SJS doet weer volop mee om de bovenste plaatsen dankzij een nipte overwinning op ...

Gasselternijveen legt De Treffer ’16 over de knie

Gasselternijveen heeft Kanaalstreek-genoot De Treffer '16 een gevoelige nederlaag toegebracht. Op sportpark 'De Hunze' ...

Gasselternijveen verliest van koploper Sweel

Gasselternijveen kon koploper Sweel niet het eerste puntenverlies toedienen.