Onstwedder Boys wint eenvoudig van Tiendeveen

Onstwedder Boys won thuis van Tiendeveen en deed daarmee goede zaken.

Onstwedder Boys deed goede zaken met een 3-1 overwinning op Tiendeveen. De Boys waren op sportpark de Boskamp de betere ploeg van de twee en gingen deze middag verdiend met de zege aan de haal.

In de eerste helft kreeg Onstwedder Boys al voldoende kansen om afstand te nemen van de gasten uit Tiendeveen. Na vijf minuten spelen trof Anne Wilzing al de paal en ook Harm Visser herhaalde even later dit kunststukje.

Genoeg kansen

Na een twintigtal minuten spelen was het dan toch raak. De inzet van Gerko Scheper werd nog gestopt, maar de rebound werd binnen geschoten door Wilzing: 1-0. De gasten begonnen daarna beter in het spel te komen en kregen ook een aantal mogelijkheden via Yusuf Ucan en Ismael Ucan. Reind Koudstaal had echter een paar prima reflexen in huis. Voor rust was het Visser die de voorsprong nog kon vergroten, maar wederom stond de paal in de weg.

Eenrichtingsverkeer

Na de rust was er mog maar een ploeg die het spel bepaalde en dat was de thuisploeg. Al vlot werd de wedstrijd in het slot gegooid via Visser. Zijn schot vanaf een meter of twintig zeilde tegen de touwen: 2-0. Even later werd het ook 3-0 via een tweede treffer van Wilzing. Onstwedde liet de teugels daarna wat vieren en geloofde het verder wel en Tiendeveen was niet echt meer bij machte om er nog een wedstrijd van te maken. Wel scoorden de bezoekers vlak voor het einde nog een keer via Hans Bakker, waardoor de eindstand op 3-1 werd bepaald.