SETA wint thuis van DOS ’63

SETA sloot de eerste seizoenshelft met een overwinning af.

SETA heeft de eerste seizoenshelft afgesloten met een 2-0 zege op DOS ’63. In beide helften scoorde het een keer en dat bleek meer dan voldoende voor de vijfde overwinning van het seizoen.

De thuisploeg kreeg in de beginfase een handvol kansen om te scoren, maar het doel werd nog niet gevonden door de SETA-aanvallers. Doelman Patrick van der Werff hoefde aan de andere kant niet vaak handelend op te treden en dus was het even wachten op een eerste doelpunt.

De ban gebroken

In de 36e minuut van de wedstrijd werd de ban dan uiteindelijk toch gebroken. Een puntgave voorzet van Joeri Westerhof belandde bij Davut Yuksel, die voor de 1-0 zorgde. Een minuut later scoorden de gasten ook, maar deze treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel en dus gingen beide teams met een 1-0 tussenstand de rust in.

In de tweede helft was er lange tijd niet veel te beleven en waren de kansen dan ook spaarzaam. Pas in de slotfase ontstonden er nog een aantal mogelijkheden, maar pas in de laatste minuten van de wedstrijd gooide SETA het duel definitief op slot. Wederom was Yuksel de doelpuntenmaker, die op de juiste plek stond en de voorzet van Dani Kruize tot 2-0 promoveerde. Zo sloot SETA de eerste seizoenshelft af met een 2-0 zege op DOS ’63.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gestolen overwinning voor EEC

EEC heeft in eigen huis een benauwde overwinning geboekt op het lager geklasseerde Zandpol. ...

Sellingen na rust overlopen door BNC

De wedstrijd tussen Sellingen en BNC had als inzet het meedoen om de koppositie ...

Nuttige oefenwedstrijd voor Gieterveen

Waar Gieterveen het voor de competitie nog opnam tegen het eerste elftal van Nieuw ...