Titan met ruime cijfers langs EHS ’85

Titan had weinig moeite met EHS’85 en lijkt klaar voor de topper tegen Pesse.

Na de monsterzege van vorige week op VIOS (O) hadden de rood-witten ook deze week het vizier op scherp staan. Ditmaal werd EHS’85 na een 4-0 ruststand met 6-0 aan de kant gezet.

De openingsfase van de wedstrijd was rommelig. EHS’85 zakte ver terug en het was aan Titan om een opening te vinden in de hechte defensie. Na ruim twintig minuten spelen werd Jos Smidt binnen de lijnen van het zestienmetergebied neergehaald en de toegekende strafschop werd feilloos binnen geschoten door Harm Jan Moesker.

Doelpunten

Hierna volgden de doelpunten elkaar in een rap tempo op. Een vrije trap van Peter van Elten werd door de keeper niet goed verwerkt waardoor Peter Stap de bal voor het intikken had. Een paar minuten later was Rick Hendriks het eindstation van een heerlijke aanval en hij verschalkte de doelman. Vlak voor de rust gooide Moesker de wedstrijd definitief in het slot. Een afgemeten voorzet van Smidt werd hard in de hoek gekopt door Moesker.

Meerwaarde

In de rust kwamen Marko Mihalj en Jelmer Deuling in het veld voor Thijs Over en Mark Baas. Marko Mihalj had wederom niet veel tijd nodig om zijn meerwaarde te laten zien. Hij zette de actie op twintig meter van het doel op en stifte de bal uiteindelijk fraai over de doelman. Na een uur spelen werd Smidt weer onderuit gehaald in het zestienmetergebied en ditmaal was het Van Elten die het klusje klaarde. EHS’85 kreeg vervolgens ook kansen, maar wist deze niet te benutten. Ook Titan kreeg nog een aantal mogelijkheden via Rick Hendriks en de ingevallen Julian ter Veen, maar de teller bleef steken op zes. Volgende week gaat Titan op bezoek bij koploper Pesse. Titan kan bij winst de koppositie overnemen.