Pekelder Boys wint met ruime cijfers van SVBC

Pekelder Boys won de thuiswedstrijd van SVBC met ruime cijfers.

Na drie nederlagen op rij heeft Pekelder Boys eindelijk weer eens een wedstrijd weten te winnen. In eigen huis was het met 4-0 te sterk voor SVBC. De zege kwam in de tweede helft tot stand.

Voor rust viel er weinig te beleven en vielen er geen doelpunten te noteren. Deze kwamen allemaal na rust pas tot stand. Het was Lars Roelfsema die namens de thuisploeg na een dik uur spelen de ban brak en voor de 1-0 zorgde.

Jan Hoiting zorgde een kwartier voor tijd voor de 2-0 en daarmee was de wedstrijd zo goed als gespeeld. In de slotfase maakten Eric Burema en opnieuw Roelfsema er nog een ruime zege van voor de Pekelder Boys: 4-0.