Roy Super: “NWVV moet de komende wedstrijden winnen om mee te blijven doen om de titel.”

Roy Super vindt dat het beter moet bij NWVV om nog mee te kunnen doen om de titel.

In de zaterdag 5e klasse F staat NWVV momenteel op een zesde plaats op de ranglijst. Niet de plek waar de Nieuw-Weerdingers willen eindigen, die tot nu toe wisselvallig presteren. Zo ook afgelopen zaterdag, waar dure punten werden gemorst bij FC Assen. Aanvaller Roy Super, die tot nu toe zes keer doel trof namens NWVV, is dan ook van mening dat de prestaties beter kunnen en moeten.

Zo had de spits ook gehoopt tegen Assen een beter resultaat neer te zetten, maar verder dan 1-1 kwam NWVV niet. “Het was zeker niet die uitslag waar we op gehoopt hadden, maar kijkend naar de wedstrijd was een punt voor beide teams wel verdiend.”

De huidige zesde plaats stemt dan ook niet tevreden en volgens Super zal het gewoon beter moeten de komende wedstrijden. “Dat we nu zesde staan, tsja. Kijk iedereen wil natuurlijk bovenaan staan, maar we geven nu gewoon nog teveel punten weg. We zullen echt beter moeten gaan voetballen.”

Cruciale wedstrijden

De komende twee wedstrijden tegen NKVV en VCG lijken dan ook cruciaal te worden voor de kansen om nog mee te kunnen doen om de titel. “Als we niet van beiden weten te winnen, dan haken we wel af voor het kampioenschap. Dan zullen we moeten kijken of de nacompetitie nog haalbaar is en anders nog maar voor een goede klassering gaan en dan zien het volgend jaar maar weer.”

Zaterdag wacht eerst de ontmoeting met NKVV, dat twee punten meer heeft dan NWVV. Bij een zege wippen de Nieuw-Weerdingers er dus over heen. Super verwacht een pittige wedstrijd, maar heeft hoop op een goed resultaat. “De wedstrijd tegen NKVV wordt een zware en lastige pot, dat weet ik wel zeker. We gaan ons best doen en ik denk dat we met 2-1 gaan winnen. Als we van NKVV en VCG winnen, dan gaan we zeker nog meespelen om het kampioenschap.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Nick Oosting beleeft moeizaam eerste seizoen bij SJS

SJS boekte afgelopen zaterdag pas haar tweede overwinning van het seizoen. En deze zege ...

Etienne Meijer: “SETA gaat de derby tegen Mussel winnen.”

Etienne Meijer, die de overstap maakte van Mussel naar SETA wil dolgraag van zijn ...

Vrolijk passen: Buinerveen – Buinen

Vrolijk Pasen? Vrolijk passen! Het Paasweekend staat in het teken van dubbel voetbalprogramma. Dat ...