Alteveer boekt zwaar bevochten zege op Zwartemeerse Boys

Alteveer deed goede zaken met de 0-2 zege bij Zwartemeerse Boys.

Alteveer heeft de aanval van Zwartemeerse Boys op de koppositie in de zondag 5e klasse E weten af te slaan. In een ware slijtageslag wist Alteveer uiteindelijk met 0-2 te winnen. Daardoor werd het gat met Zwartemeerse Boys vergroot naar zes punten. Tevens verloor ook de nummer twee van de ranglijst de Treffer ’16, waardoor Alteveer nu een gaatje van vier punten heeft op de nieuwe nummer twee Weiteveense Boys.

In de eerste helft deden beide elftallen niet veel voor elkaar onder en waren er voor beide doelen enkele mogelijkheden te noteren. Het was voor beide teams ook lastig spelen op het natte en gladde veld. Zwartemeerse Boys leek vlak voor rust alsnog een op een 1-0 voorsprong te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd door scheidsrechter Spieard. Beide elftallen zochten dus de kleedkamers op met de brilstand.

Mouwen opstropen

In de tweede helft werden de mouwen opgestroopt bij Alteveer, maar de thuisploeg kwam opnieuw dichtbij de openingstreffer. Een vrije trap belandde op de deklat boven doelman van Duren. Waar de gastheren niet scoorden, daar deden de bezoekers dat even later wel. Een goed schot van Ricardo van der Werff werd door de defensie van Zwartemeerse Boys dusdanig veranderd, dat deze in het eigen doel werd gewerkt.

De thuisploeg moest daarna meer en meer komen, maar Alteveer hield de rijen gesloten, mede ook door goed keeperswerk van Van Duren. Vlak voor tijd maakte Bart Nieland de verlossende 0-2 en was de zege voor Alteveer een feit.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jurnel Rojer is de hattrick-held van TEVV

TEVV heeft zich na een eclatante 4-0 winst tegen FC Wolvega voor de finale ...

Gieterveen wint in burenclash van Bareveld

Gieterveen was de sterkste in de burenderby tegen Bareveld en nestelde zich steviger in ...

SC Scheemda en SETA houden elkaar in evenwicht

Scheemda en SETA scoorden beiden drie keer en moesten daardoor genoegen nemen met een ...