Sneu verlies Valthermond tegen Lemelerveld

De druiven waren zuur voor Valthermond dat beter was dan Lemelerveld, maar wel na het laatste fluitsignaal met lege handen stond.

Dat voetbal niet altijd eerlijk is ondervond Valthermond tegen Lemelerveld. Negentig minuten lang was de thuisclub de betere partij, maar uiteindelijk namen de gasten drie punten mee naar huis.

In Lemelerveld trof Valthermond een ploeg in vorm. In de laatste twee wedstrijden werd er maar liefst dertien keer gescoord en de totale doelpuntenproductie van vijfendertig stuks mag ook indrukwekkend genoemd worden.

Geen juiste bezetting

Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Tempel pakte Valthermond echter het initiatief. Grote kansen leverde het allemaal niet op. Vooral vanaf de rechterflank kwamen er enkele haarscherpe voorzetten, maar de juiste bezetting voor de goal ontbrak steeds. Het dichtst bij een treffer was verdediger Tom Meijers die zijn inzet op de paal zag belanden. Lemelerveld kwam niet verder dan wat schoten van afstand die voor Joost Schrik geen gevaar opleverden.

Op slag van rust ging het fout voor de thuisploeg. Lars Baas verslikte zich in Teun de Wal, die vervolgens Matthias Reimink in stelling bracht. Op diens inzet was Schrik kansloos.

Stormloop

Na de pauze ontwikkelde zich een ware stormloop richting het doel van Lemelerveld-goalie Rik Ramaker. Alwin Braakman zag zijn inzet tot corner verwerkt worden, welke vervolgens van de doellijn werd gehaald. Meijers kopte naast en Demy te Velde en Erik Jan Veerbeek strandden op Ramakers. Aangezien de goal uitbleef haalde coach Albert Koops weer plan Meijers uit de kast. Wederom met succes. Een voorzet van Dion van der Laan werd door de stormram behendig achter Ramaker getikt.

Deksel op de neus

Een minuut na de treffer leek Valthermond op voorsprong te komen. Rick Schlimback ramde een voorzet van Jesper de Graaf onderkant lat. Tempel oordeelde echter terecht dat de bal de lijn niet gepasseerd had. De thuisploeg gokte hierna vol op de winst door Meijers voorin te laten staan. Het kreeg echter kort voor het einde het deksel op de neus. Stefan Arendsen liet invaller Jordy Lugtenberg uit zijn rug lopen die vervolgens Schrik wederom kansloos liet.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer in eigen huis langs Westerwolde

De Kanaalstreek-derby tussen Alteveer en Westerwolde is gewonnen door de geel-zwarten. Hoewel de gasten ...

Terug in de tijd: Ter Apel de kansen, Musselkanaal de punten

Musselkanaal was effectiever dan Ter Apel en won daardoor de Kanaalstreekderby.