Buinen wint thuis van Zandpol

Buinen versloeg in eigen huis Zandpol.

Buinen heeft de thuiswedstrijd tegen Zandpol met 2-1 gewonnen. Door de zege is Buinen Zandpol op een punt genaderd en mag het ook voorzichtig richting de subtop kijken. In ieder geval zal het volgende week met een goed gevoel richting de derby tegen EEC gaan.

In de eerste helft waren het de bezoekers die een 0-1 voorsprong namen. Na een klein half uur spelen scoorde Roy Assen namens Zandpol. Voor de pauze deed Buinen echter nog wat terug via Wim Wilts. Na rust werd Mark Sikkema de matchwinner namens de thuisploeg, die ervoor zorgde dat de drie punten in Buinen bleven: 2-1.