De Treffer ’16 hard onderuit tegen Weiteveense Boys

Een fikse oorwassing voor de Treffer ’16.

De Treffer ’16 is tegen Weiteveense Boys tegen een forse zeperd aangelopen. De Treffer, dat inmiddels opgeklommen was naar de tweede plaats op de ranglijst kende een slechte dag in de topper tegen Weiteveen. Voor rust was het pleit al beslecht met een 4-0 tussenstand. Uiteindelijk werd het 6-1 voor de thuisploeg, die de tweede plaats over nam van De Treffer.

Al na dik tien minuten spelen opende Weiteveen de score via Roudy Steffens en een tiental minuten later was deze verdubbeld door Michel Möhlmann: 2-0. Toen Dennis Rocks voor rust er ook nog 3-0 en 4-0 van maakte was de wedstrijd al zo goed als gespeeld.

De koek was echter nog niet op voor Weiteveen, dat een kwartier na rust op 5-0 kwam via Lars Immink. Michel Möhlmann maakte twintig minuten voor de tijd de 6-0. Gelukkig voor de gasten hield het daarbij op, die zelf nog een eretreffer mochten laten aantekenen welke op naam kwam van Pascal Manning.