Titan doet zichzelf tekort in topper tegen Pesse

Titan verzuimde zondag om de koppositie van Pesse over te nemen.

Titan is op bezoek bij koploper Pesse niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Daar kon gezien de kansenverhouding voornamelijk de koploper wel mee leven.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de rood-witten. Een voorzet van Jos Smidt werd door Harm-Jan Moesker over het doel van Pesse gewerkt. Aan de andere kant was de eerste kans van de thuisploeg direct raak. Een vrije bal van Remmert Verbrugge belandde tegen de touwen: 1-0.

Betere kansen voor Titan

Het antwoord van Titan bleef niet lang uit. Een corner van Rick Hendriks werd achter Pesse-doelman Ruben Waninge gewerkt door Klaas Anne Postmus. Titan bleef vervolgens de betere kansen creëren, maar had geen geluk in de afronding.

Ook de tweede helft had Titan de betere kansen. Een voorzet van Smidt viel bijna ineens binnen, maar doelman Waninge was alert. Ook doelman Poede was bij de les toen Gerben Slomp van de zestien hard uithaalde. Titan bleef kansen krijgen, maar zowel Hendriks als Moesker wisten de kansen niet om te zetten in een verdiende voorsprong. Hierdoor bleef Titan steken op een gelijkspel, waarmee het een kans liet liggen om de koppositie over te nemen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen wint kraker van Sleen

Gasselternijveen won de uitwedstrijd bij Sleen en deed daarmee goede zaken voor de top ...

Gieten lijkt niet te stoppen

Gieten is de laatste weken niet te stoppen. De rood-witten lijken hard op weg ...

Musselkanaal stelt teleur tegen Wildervank

Zonder trainer Wilbert Arends was Musselkanaal afgelopen weekend niet opgewassen tegen Wildervank. Daarnaast moest ...