Emiel Jansen vertrekt bij GKC

Emiel Jansen stopt aan het einde van het seizoen bij GKC.

In goed overleg met bestuur van GKC heeft huidig trainer Emiel Jansen aangegeven om het huidige contract niet te verlengen. Na het stokje te hebben overgenomen van Erik Elling is het na 3,5 jaar genoeg geweest. Jansen heeft aangegeven dat hij het maximale uit de groep heeft gehaald en dat het voor hem en GKC goed is dat er een nieuwe wind door de club gaat blazen. Als club betreurt GKC zijn besluit aangezien Jansen zeer veel goede dingen heeft verricht, en daar dankt GKC hem ook zeer hartelijk voor. GKC zal dan ook op zoek gaan voor het nieuwe seizoen 2019-2020.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Uitslag WK-TOTO

Het was een spannende strijd! Tot ver in de verlenging van de finale van ...

Valthermond zwaait viertal uit

Aanstaande zaterdag zal Valthermond tijdens het AB-toernooi afscheid nemen van een drietal spelers en ...

Gasselternijveen viert winst ‘Vullen of Voeden’

De prachtige treffer van Glenn Helder? De onhoudbare vrije trap van Evgeniy Levchenko? De ...