Alteveer bindt ook SVBC aan de zegekar

Koploper Alteveer zette ook SVBC opzij.

Alteveer heeft zonder al teveel problemen de thuiswedstrijd tegen SVBC in winst weten om te zetten. Bij rust leidde de thuisploeg nog maar nipt met 2-1, maar na de pauze was het heer en meester. Dat leidde uiteindelijk tot een ruime 4-1 overwinning.

In de eerste twintig minuten van de wedstrijd waren beide elftallen redelijk aan elkaar gewaagd. Dat leverde aan beide kanten wat mogelijkheden op, maar gescoord werd er nog niet. Na het eerste gedeelte kwam het initiatief bij Alteveer te liggen, dat de verdediging van SVBC steeds meer onder druk zette. Het resulteerde een kwartier voor rust in de openingstreffer al had Alteveer hierbij de hulp nodig van de bezoekers. Een corner van Dennis Klooster werd namelijk in het eigen doel gewerkt.

Bovenliggende partij

Vijf minuten voor rust werd de marge verdubbeld door Alteveer. Een uitstekende aanval via Briean Wubs en Bryan Schenkel belandde bij Ramon Jansen, die uiteindelijk de trekker overhaalde. Toch was dat niet de ruststand, want de gasten produceerden nog de aansluitingstreffer via Dani Wittendorp die een vrije trap binnenschoot. In de tweede helft was Alteveer de bovenliggende ploeg en na ruim een uur spelen kwam de koploper van de zondag 5e klasse E op een 3-1 voorsprong. Opnieuw was het Jansen die scoorde, ditmaal uit een afgemeten voorzet van Bart Nieland. In de slotfase gaf Schenkel de zege van Alteveer nog wat meer glans door de eindstand op 4-1 te bepalen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SJS verliest weer van angstgegner

SJS speelde zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen. Het mocht aantreden op eigen ...

Vliegende start voor Valthermond

Het eerste elftal van Valthermond is het seizoen op indrukwekkende wijze begonnen. De blauw-witte ...

Weer geen winst voor Gieterveen

Gieterveen begon dit seizoen goed met twee overwinningen, maar heeft daarna het zoet van ...