De Treffer ’16 wint van Zandpol

De Treffer ’16 won van Zandpol en doet het goed in de zondag 5e klasse E.

De Treffer ’16 blijft goed presteren in de zondag 5e klasse E. De club uit 2e Exloërmond won thuis met 3-1 van Zandpol en staat voorlopig op een tweede plaats op de ranglijst achter koploper Alteveer.

Toeschouwers die wat later aan kwamen druppelen hadden pech. Binnen de minuut was het namelijk al raak voor de thuisploeg. Haast vanaf de aftrap scoorde De Treffer via spits Benjamin Mazeau. Het was tevens het enige doelpunt voor rust.

Na de pauze kwam de thuisploeg op 2-0 via Patrick Zuur, maar doelpuntenkanon Stefan Knuppe maakte de wedstrijd nog weer spannend: 2-1. Uiteindelijk was het Mazeau die de wedstrijd definitief besliste met zijn tweede van de middag. Met de 3-1 zege deed de Treffer ’16 goede zaken in de top van de ranglijst.