Pekelder Boys in tweede helft langs JVV

Pekelder Boys sloeg in de laatste twintig minuten van de wedstrijd toe en versloeg JVV.

In de zondag 5e klasse E heeft Pekelder Boys de thuiswedstrijd tegen JVV met 4-0 gewonnen. Het venijn zat hem in de laatste twintig minuten van het duel waarin al de vier treffers vielen.

De eerste helft ging gelijk op tussen beide ploegen, die voorafgaand aan de wedstrijd beiden in het rechterrijtje van de ranglijst stonden. Zowel Pekelder Boys als JVV kregen mogelijkheden in die eerste helft, maar gescoord werd er niet. Lars Kamies was dichtbij namens de bezoekers, maar schoot een vrije trap via de lat over.

Aandringend Pekelder Boys

Na de pauze was het Pekelder Boys dat meer begon aan te dringen. Maar ook in het begin van de tweede helft viel er nog geen doelpunt te noteren. Die viel twintig minuten voor tijd al kwam deze op tumultueuze wijze tot stand. De 1-0 van Lars Roelfsema werd echter goed gekeurd. Vanaf dat moment ging het hard en was de wedstrijd binnen tien minuten beslist. Martin Schreuder zorgde voor de beslissende 2-0 en 3-0. Diezelfde Schreuder voltooide vlak voor tijd ook nog eens zijn hattrick door de eindstand op 4-0 te bepalen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Borger snakt naar de winterstop

De malaise bij Borger duurt maar voort, want het gaat nog steeds niet zoals ...

Onstwedder Boys onder de voet gelopen

Na het knappe gelijkspel tegen Noordwolde was Onstwedder Boys zaterdagmiddag tegen Aduard niet bij ...

Musselkanaal pakt punt tegen Twedo

Musselkanaal leek op bezoek bij Twedo drie zeer belangrijke punten te gaan pakken, maar ...