Pekelder Boys in tweede helft langs JVV

Pekelder Boys sloeg in de laatste twintig minuten van de wedstrijd toe en versloeg JVV.

In de zondag 5e klasse E heeft Pekelder Boys de thuiswedstrijd tegen JVV met 4-0 gewonnen. Het venijn zat hem in de laatste twintig minuten van het duel waarin al de vier treffers vielen.

De eerste helft ging gelijk op tussen beide ploegen, die voorafgaand aan de wedstrijd beiden in het rechterrijtje van de ranglijst stonden. Zowel Pekelder Boys als JVV kregen mogelijkheden in die eerste helft, maar gescoord werd er niet. Lars Kamies was dichtbij namens de bezoekers, maar schoot een vrije trap via de lat over.

Aandringend Pekelder Boys

Na de pauze was het Pekelder Boys dat meer begon aan te dringen. Maar ook in het begin van de tweede helft viel er nog geen doelpunt te noteren. Die viel twintig minuten voor tijd al kwam deze op tumultueuze wijze tot stand. De 1-0 van Lars Roelfsema werd echter goed gekeurd. Vanaf dat moment ging het hard en was de wedstrijd binnen tien minuten beslist. Martin Schreuder zorgde voor de beslissende 2-0 en 3-0. Diezelfde Schreuder voltooide vlak voor tijd ook nog eens zijn hattrick door de eindstand op 4-0 te bepalen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Pekelder Boys rekent af met Haren

Pekelder Boys weet inmiddels dat het zaak is iedere week te strijden voor de ...

Titan zakt weg na nederlaag

Titan wist geen vervolg te geven aan de derbywinst van een week eerder op ...

HOC speelt met Buinen

Aan de hand van Sander Zikken en Richard Wiggers heeft nieuwbakken vierdeklasser HOC een ...