Titan laat dure punten liggen tegen DVC ’59

Titan liet een uitgelezen mogelijkheid liggen om de koppositie over te nemen.

Doordat concurrenten Pesse en HODO afgelopen zondag niet in actie kwamen, kon Titan de koppositie overnemen. Hekkensluiter DVC ’59 bleek een niet te nemen horde voor de rood-witten. De wedstrijd eindige net zoals dat hij begon, met de brilstand op het bord: 0-0.

Titan begon scherp aan de wedstrijd en kreeg al snel de eerste mogelijkheid via Marko Mihalj, maar de aanvaller werkte een voorzet van Rick Hendriks naast het doel. Het eerste half uur was het eenrichtingsverkeer richting het doel van doelman Bert Tubben. Een schot van Thijs Over op de paal, een kopbal van dichtbij van Klaas Anne Postmus en een hard schot van Harm Jan Moesker. Grote kansen, maar geen doelpunten. Een uitval van DVC ’59 was spaarzaam, maar een voorzet van een DVC ’59-middenvelder viel bijna ineens binnen.

Kansen niet benut

De tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Titan in de aanval, DVC ’59 loerde op een snelle uitval. Titan bleef gevaar stichten via de ingevallen Jos Smidt. Hij passeerde meerdere keren zijn tegenstander, maar ook Smidt kwam niet verder dan het houtwerk boven doelman Tubben. Ook Marko Mihalj wist doelman Tubben niet te passeren met een hard schot richting de bovenhoek.

Titan ging het laatste kwartier, op hoop van zegen, de ballen in het doelgebied van DVC ’59 pompen. Het leverde een tiental corners op, maar meer dan een kopbal van Rick Hendriks en Nick Katoen richting doel leverde het niet op. Hierdoor bleef het 0-0. Titan liet hiermee een uitgelezen kans liggen om de koppositie over te nemen en moet nu een pas op de plaats maken in de strijd om het kampioenschap.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger lijdt nipte nederlaag bij Elim

Borger heeft titelkandidaat Elim geen punten afhandig kunnen maken. Op basis van de tweede ...

Annen brengt HOVC eerste puntenverlies toe

Annen bracht HOVC het eerste puntenverlies toe en pakte ook de koppositie.

Gieten sluit succesvol seizoen af met record

Op een zonnig sportpark ‘De Goorns’ heeft Gieten de laatste wedstrijd van het seizoen ...