Valthermond laat onderuit in en tegen Heerde

Wederom nekte een late tegengoal Valthermond.

Valthermond leed net als vorige week een nipte nederlaag, die pas laat tot stand kwam. De Mondkers leken een punt mee te nemen uit Heerde, maar kregen een minuut voor tijd een doffe dreun te verwerken.

Waar het vorige week ook misging in de slotfase tegen Lemelerveld, daar ging het nu ook mis tegen Heerde. Nick Weijenberg scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd de winnende treffer namens de thuisploeg. Door de twee nederlagen op rij moet Valthermond voorlopig een pas op de plaats maken en is het afgezakt naar een plek in de middenmoot in de zondag 2e klasse L.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SJS boekt belangrijke zege op Westerlee

Waar afgelopen weekend de meeste voetbalwedstrijden werden afgelast, werd er aan de Julianastraat wel ...

Pikstart helpt De Treffer ’16 langs Buinerveen

Buinerveen is er niet in geslaagd om voor het eerst dit seizoen een overwinning ...

Mussel tankt vertrouwen richting Tiendeveen

SV Mussel heeft ook de derde wedstrijd na de winterstop in winst omgezet. De ...