Voorbeschouwing inhaalronde zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat er een inhaalronde op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan.

Borger – SVBO

Kan het tot nu toe puntloze Borger toch nog met een lekker gevoel de winterstop in gaan, dat is de vraag als Borger het zaterdag opneemt tegen SVBO. De groenhemden zouden toch eens heel graag het zoet der overwinningen willen proeven. Met SVBO ligt daar zaterdag wellicht een mogelijkheid. De middenmoter uit Barger-Oosterveld presteert wisselvallig met goede zeges en duidelijke nederlagen. Het zal voor Borger vooral opletten geblazen zijn op de makkelijk scorende spits Nick Klingenberg, die dit seizoen al twaalf keer scoorde namens SVBO.

Het seizoen lijkt al zo goed als verloren voor Borger, dat na de winterstop nog een houdini-act uit de hoed zal moeten toveren wil het zich handhaven in de 4e klasse. Een overwinning tegen SVBO zou in ieder geval een klein ruggensteuntje geven voor de jonge formatie van trainer Arne Joling. Zaterdagmiddag rond de klok van 16:30 uur zal er meer duidelijkheid zijn of Borger de eerste punten heeft gepakt of dat het met nul punten de winterstop in zal gaan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing speelronde 1 zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Oefenduels 4 september

Overzicht van de oefenduels die vandaag gespeeld worden.

Oefenduels 6 september

Overzicht van de oefenduels die vandaag gespeeld worden.