Onstwedder Boys loopt finalewedstrijden mis op Zechstein Indoor Soccer Toernooi

Onstwedder Boys wist zich niet te plaatsen voor de finalewedstrijden van het Zechstein Indoor Soccer Toernooi.

Onstwedder Boys is plaatsing voor de finalewedstrijden net misgelopen. Het eindigde op de derde plaats in poule A achter Zvv Delfzijl en Groninger Boys.

De Boys begonnen met een wedstrijd tegen het zaalvoetbalteam van Delfzijl. Beide teams kwamen niet tot scoren en moesten dan ook genoegen nemen met een punt. Daarna was Groninger Boys de tegenstander, dat zich later op de avond uiteindelijk tot winnaar kroonde. Onstwedde bood goed partij, kwam tweemaal terug van een achterstand, maar verloor nipt met 3-2. Voor de Boys troffen Sven Jaegers en Gerko Scheper doel.

Derde plek

Wilde Onstwedder Boys nog een kans maken op plaatsing voor de finalewedstrijden, dan moest er gewonnen worden van Veendam 1894 zaterdag. Dat lukte echter niet, want de Boys kwamen niet verder dan 1-1, waarbij Scheper de gelijkmaker voor zijn rekening nam. De laatste wedstrijd tegen Bareveld werd nog wel gewonnen, maar dat was alleen nog voor de statistieken van belang. Tipker en Scheper bezorgden de Boys de enige overwinning van de avond waardoor Onstwedder Boys op een derde plek in poule A eindigde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Speelronde 4 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

7 redenen om te starten met 7×7 voetbal

7x7 voetbal is in opkomst en het is om meerdere redenen een mooie toevoeging ...