Buinerveen zoekt trainer voor het nieuwe seizoen 2019/2020

Buinerveen is op zoek naar een nieuwe trainer.

Voetbalvereniging Buinerveen, waarvan het eerste elftal uitkomt in de 5e klasse van het zondagvoetbal district Noord, is een dorpsvereniging met drie seniorenelftallen, heren en dames 7×7, betrokken vrijwilligers en supporters.

Voor het seizoen 2019/2020 is Buinerveen op zoek naar een ambitieuze hoofdtrainer voor de eerste selectie, die trainingen op dinsdag- en donderdagavond verzorgt en de begeleiding tijdens wedstrijden voor zijn of haar rekening neemt. De trainer moet de ambitie hebben om het eerste elftal op een hoger niveau te brengen, waarbij van hem of haar wordt verwacht dat hij/zij rekening houdt met de mogelijkheden binnen een dorpsclub.

Profiel van de ideale kandidaat:
– De trainer/coach is miniaal in het bezit van het TC3/UEFA C diploma;
– De trainer/coach is sociaal en communicatief vaardig;
– De trainer/coach toont betrokkenheid bij de club;
– De trainer/coach is een team-builder.

Het takenpakket bestaat uit:
– Training van de selectie op dinsdag- en donderdagavond;
– Begeleiden en coachen van het eerste elftal tijdens wedstrijden;
– Het vertegenwoordigen van het eerste elftal van v.v. Buinerveen en de vereniging als geheel.

V.V. Buinerveen gaat een contract aan voor minimaal 1 jaar met de intentie om een langere samenwerking aan te gaan. Ge√Įnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen via e-mail: vvbuinerveen@outlook.com, waarbij de sluitingsdatum van de vacature 25 januari 2019 is.

Graag ontvangt Buinerveen een motivatie inclusief CV, waarna geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met het bestuur. Voor meer informatie kan er telefonisch contact opgenomen worden met Dennis Middeljans (Voorzitter v.v. Buinerveen): 06-41455153.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Raymond Duitscher Toernooi geslaagd

De weergoden waren de organisatoren goed gezind. En tezamen met een ijzersterke vrijwilligersschare werd het ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

Sponsoren blijven Titan trouw

Voor Titan was het huidige seizoen sportief gezien een ramp. Op zondag 17 april ...