Rick Slor en Stadskanaal blijven aan elkaar verbonden

Rick Slor staat ook volgend seizoen aan het roer bij Stadskanaal.

Rick Slor is ook volgend seizoen trainer van Stadskanaal. Slor tekent voor een jaar bij, bij de zondag tweedeklasser. Beide partijen zijn dit overeen gekomen na het trainingsweekeinde, dat de eerste selectie rondom de jaarwisseling in Turkije genoot. 

Zowel Stadskanaal als Slor zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en zien nog voldoende uitdagingen. Slor startte bij Stadskanaal in de vierde klasse, waarna de club de weg omhoog inzette. Momenteel doet de jonge en talentvolle selectie van het Stadskanaal het goed met een plek in de subtop van de tweede klasse L. De 47-jarige oud-profvoetballer zal komend seizoen aan zijn zesde jaar beginnen bij Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SJS organiseert Freddie Pranger Memorial

SJS staat helemaal klaar voor de ontvangst van ruim 350 G-Voetballers die gaan deelnemen aan ...

Crisis bij Pekelder Boys: technische staf vertrokken

Pekelder Boys heeft sinds afgelopen zondag geen trainer en elftalleider meer. Hiske de Vries, ...

Okko en Gerrie. Gerrie en Okko.

Onlangs overleed Okko ten Hoff, markant supporter van v.v. Musselkanaal. Herman Sandman schreef op zijn ...