Bart Caspers: “De wedstrijd tegen Gasselternijveen willen we koste wat kost winnen!”

Bart Caspers kijkt uit naar de wedstrijd van het jaar, de derby tussen Gieterveen en Gasselternijveen.

Mits de weersomstandigheden het toelaten gaat voor veel ploegen aanstaande zondag de competitie weer beginnen. Zo ook voor Gieterveen, dat gelijk met een prachtig affiche begint. Het speelt thuis tegen Gasselternijveen, een echte Kanaalstreekderby. Of beter gezegd de wedstrijd van het jaar voor Gieterveen, dat gelijk goed aan de tweede seizoenshelft zal willen beginnen na een teleurstellende eerste seizoenshelft.

Iets wat ook Gietervener Bart Caspers kan beamen. “Absoluut, we staan op dit moment niet op de plek waar we horen te staan. We hebben veel blessureleed gehad dit seizoen, waarbij ook jongens zitten die dit seizoen niet meer in actie zullen komen. Ondanks dat ons spel wel beter werd net voor de winterstop, hebben we dit nog niet echt kunnen omzetten in punten.”

Vertrouwen

Ondanks de huidige teleurstellende dertiende plaats heeft Caspers er vertrouwen in dat het in de tweede seizoenshelft goed gaat komen met Gieterveen. “Als we de lijn van voor de winterstop doortrekken ben ik er zeker van dat we ook volgend jaar in de 4e klasse spelen.”

Wedstrijd van het jaar

Op de weg daar naar toe kan Gieterveen direct goed beginnen met een overwinning op buurman Gasselternijveen. Een wedstrijd die er toe doet volgens Caspers en absoluut gewonnen moet worden. “Het is super dat we veel kanaalstreekderby’s in onze competitie hebben, maar de derby tegen Gasselternijveen staat echt op zich. In de jeugd speelden we ook vaak tegen Nieveen en ondanks dat er daar tegenwoordig veel jongens van buitenaf spelen, blijft het de mooiste derby in deze competitie wat mij betreft. Deze derby willen we dan ook koste wat kost winnen!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Johan van Klinken: altijd scoren op zaterdag

Johan van Klinken hangt zijn schoenen aan de wilgen, de spits was goed voor ...

Faizel Slagveer: “SJS gaat promoveren!”

Faizel Slagveer is geen onbekende naam in de Kanaalstreek. Hij speelde voor Nieuw-Buinen, Ter ...

Musselkanaal-spits Jordy Oost wil eerste klasse bereiken

Jordy Oost is de man in vorm bij Musselkanaal. De jonge spits scoorde vier ...