Alteveer verpulvert JVV met dubbele cijfers: 10-0

Alteveer boekte een monsterzege op JVV.

Koploper Alteveer had zondag geen enkele moeite met laagvlieger JVV, dat als kanonnenvoer diende voor de brigade van trainer Johan Potsma. Uiteindelijk stokte de teller bij 10-0, maar die uitslag had gezien de enorme hoeveelheid kansen nog hoger uit kunnen vallen.

Het werd een zeer gemakkelijke middag voor de thuisploeg, die er lustig op los scoorde. De tien doelpunten werd netjes verdeeld over beide helften. Alteveer ging voortvarend van start en creƫerde kans op kans. Binnen 25 minuten stond het al 3-0 via doelpunten van Ramon Jansen, Bryan Schenkel en Dennis Klooster. Vijf minuten voor de pauze verscheen ook de 4-0 op het scorebord door een bekeken schot van Gaatze Postma. Even later volgde een strafschop en ook deze werd benut door Klooster.

Dubbele cijfers

Met een 5-0 ruststand leek het erop dat JVV zoveel mogelijk de schade moest gaan beperken in de tweede helft. Dat kwam er echter niet van want Alteveer was deze middag simpelweg veel te sterk. Het ging vrolijk door met het maken van doelpunten en schoot er nog eens vijf bij in die tweede helft. Schenkel en Jansen maakten er nog twee en kwamen daarmee op een hattrick te staan deze middag. Ook Briean Wubs deed nog een duit in het zakje en zo eindigde de wedstrijd in een 10-0 overwinning voor Alteveer, dat op titelkoers ligt in de zondag 5e klasse E.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Musselkanaal redt het niet tegen Dalfsen

Musselkanaal had zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen door tegen koploper Dalfsen punten te ...

Valthermond trapt het gaspedaal te laat in

Veel viel er niet te genieten voor het aanwezige publiek bij het duel tussen ...

Wedstrijd met twee gezichten, maar zonder winnaar

Toen een kwart van de wedstrijd tussen Gieten en SC Stadskanaal verstreken was, hadden ...