Bareveld verloor op bezoek bij Wedde.

Bareveld heeft in het duel met Wedde geen potten kunnen breken. De nummer twee van de ranglijst bleek in eigen huis te sterk voor de nummer negen van de ranglijst. Het werd 3-0 in het voordeel van Wedde.

Bareveld staat nog wel boven de gevarenzone, maar moet langzamerhand wel een beetje gaan uitkijken voor de ploegen die maar net onder de Barevelders staan. Tegen Wedde keek het al snel tegen een 1-0 achterstand stand aan. Marc Smith scoorde namens de thuisploeg, die met een 1-0 voorsprong mocht gaan rusten.

In de tweede helft werd er lange tijd niet meer gescoord en viel de beslissing pas op het einde. Jeroen Pieter Reininga bracht de beslissing: 2-0. Brian Kuiper mocht er in de slotminuten nog 3-0 van maken, wat slechts nog voor de statistieken van belang was.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

HOC in twintig minuten langs Buinerveen

Met nog vijf wedstrijden te gaan stevent HOC af op het kampioenschap in 5F. ...

Sellingen na rust overlopen door BNC

De wedstrijd tussen Sellingen en BNC had als inzet het meedoen om de koppositie ...

Buinen en EEC in balans in Kanaalstreek-derby

Buinen en EEC hebben hun onderlinge ontmoeting met een 1-1 gelijkspel afgesloten. Op sportpark ...