Bareveld verloor op bezoek bij Wedde.

Bareveld heeft in het duel met Wedde geen potten kunnen breken. De nummer twee van de ranglijst bleek in eigen huis te sterk voor de nummer negen van de ranglijst. Het werd 3-0 in het voordeel van Wedde.

Bareveld staat nog wel boven de gevarenzone, maar moet langzamerhand wel een beetje gaan uitkijken voor de ploegen die maar net onder de Barevelders staan. Tegen Wedde keek het al snel tegen een 1-0 achterstand stand aan. Marc Smith scoorde namens de thuisploeg, die met een 1-0 voorsprong mocht gaan rusten.

In de tweede helft werd er lange tijd niet meer gescoord en viel de beslissing pas op het einde. Jeroen Pieter Reininga bracht de beslissing: 2-0. Brian Kuiper mocht er in de slotminuten nog 3-0 van maken, wat slechts nog voor de statistieken van belang was.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie