De Treffer ’16 wint topper van Zwartemeerse Boys

De Treffer ’16 won in eigen huis van Zwartemeerse Boys.

De Treffer ’16 heeft de topper tegen Zwartemeerse Boys weten te winnen. Op het eigen sportcomplex won het met 2-1 en blijft het daarmee enigszins in het spoort van koploper Alteveer. De eindstand was bij rust al bereikt.

Beide teams was er alles aan gelegen om de wedstrijd te winnen. De winnaar zou aan kunnen blijven haken bij Alteveer, de verliezer zou een pas op de plaats moeten maken. Het was De Treffer dat na 22 minuten de 1-0 op het scorebord bracht via Pascal Manning. Lang kon de thuisploeg niet genieten, want enkele minuten later was de 1-1 alweer een feit. Nog voor rust wist de thuisploeg opnieuw op voorsprong te komen via Marco Filips: 2-1.

Die voorsprong werd in de tweede helft niet meer weggeven, waardoor De Treffer zegevierde. De Treffer is terug te vinden op de tweede plaats en heeft een achterstand van acht punten op koploper Alteveer, maar speelde ook een wedstrijd minder.