De Treffer ’16 wint topper van Zwartemeerse Boys

De Treffer ’16 won in eigen huis van Zwartemeerse Boys.

De Treffer ’16 heeft de topper tegen Zwartemeerse Boys weten te winnen. Op het eigen sportcomplex won het met 2-1 en blijft het daarmee enigszins in het spoort van koploper Alteveer. De eindstand was bij rust al bereikt.

Beide teams was er alles aan gelegen om de wedstrijd te winnen. De winnaar zou aan kunnen blijven haken bij Alteveer, de verliezer zou een pas op de plaats moeten maken. Het was De Treffer dat na 22 minuten de 1-0 op het scorebord bracht via Pascal Manning. Lang kon de thuisploeg niet genieten, want enkele minuten later was de 1-1 alweer een feit. Nog voor rust wist de thuisploeg opnieuw op voorsprong te komen via Marco Filips: 2-1.

Die voorsprong werd in de tweede helft niet meer weggeven, waardoor De Treffer zegevierde. De Treffer is terug te vinden op de tweede plaats en heeft een achterstand van acht punten op koploper Alteveer, maar speelde ook een wedstrijd minder.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Remise voor GKC in doelpuntrijk duel

De voorronden van de KNVB-beker hebben GKC winst, verlies en een gelijkspel opgeleverd. Van ...

Openingsfase nekt Onstwedder Boys

Onstwedder Boys wist ook de tweede wedstrijd van het seizoen niet in winst om ...

Nieuw Buinen nog steeds ongeslagen

Nieuw Buinen is het seizoen 2016-2017 uitstekend begonnen. De oranjehemden behaalden elf punten uit ...