Gasselternijveen en Sellingen houden elkaar in evenwicht

Een gelijkspel voor Gasselternijveen en Sellingen.

De subtopper tussen Gasselternijveen en Sellingen is onbeslist gebleven. Het waren de Sellingers, die al vroeg in de wedstrijd een voorsprong namen. Die werd in de tweede helft omgedraaid door Gasselternijveen, dat op een 2-1 voorsprong kwam. Daar leek het duel ook in te eindigen, maar vlak voor tijd schonk Ian de Vrieze Sellingen toch nog een punt.

Nieveen stond voor aanvang van deze wedstrijd slechts twee punten achter Sellingen en kon dus over de Sellingers heen. Het waren echter de gasten die beter aan de wedstrijd begonnen. Dat resulteerde in een snelle openingstreffer, die rond de tiende minuut van de wedstrijd tot stand kwam. De Vrieze had zijn elftal op voorsprong gebracht, welke ook bleef staan tot aan de rust.

Late gelijkmaker

Na de pauze trok de thuisploeg de stand gelijk via topschutter Wessel Koomans. Het gaf Nieveen een boost en een vijftal minuten later was daar de voorsprong die tot stand kwam door Brandon Meems. Twee minuten voor tijd viel alsnog de gelijkmaker en wederom was het de Vrieze die scoorde namens Sellingen, dat zo de aanval van Gasselternijveen afsloeg.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

EEC flink onderuit tegen KSC

Heel lang wist EEC het koploper KSC moeilijk te maken. Omdat de marge namelijk ...

TEVV nadert koploper tot twee punten

Op het slecht bespeelbare veld van sportpark ‘De Treffer’ stond Paasmaandag een heuse topper ...