GKC wint van Yde de Punt in doelpuntrijk duel

GKC won in een doelpuntrijk duel van Yde de Punt.

GKC heeft zich goed hersteld van de nederlaag tegen Makkinga. In Gasselte werd laagvlieger Yde de Punt verslagen in een doelpuntrijk duel. De gasten mochten er drie maken, GKC produceerde het dubbele, waardoor de wedstrijd in een 6-3 overwinning voor GKC eindigde.

GKC startte goed aan de wedstrijd, maar ondanks een aantal kansen werd er in het begin van die eerste helft niet gescoord. Het eerste doelpunt viel pas na een half uur spelen en kwam op naam van Danny Kolp. De aanvaller kreeg de bal op een presenteerblaadje van Bjorn Schuiling en rondde daarna bekwaam af. Enkele minuten later viel ook al de 2-0, waarbij Korthuis scoorde na goed voorbereidend werk van Aron Veldman. Direct na de 2-0 viel ook de 3-0 en was het Hendriks die scoorde uit een vrije bal.

Niet gebeurd

Daarmee was het nog niet gebeurd in die eerste helft, want GKC kwam ook op 4-0. Een schot van Hadder stuiterde terug van de lat, waarna de rebound door Zondag werd binnen geknikt. Enkele minuten later verscheen ook Yde op het scorebord, maar GKC bepaalde de ruststand uiteindelijk op 5-1 via Korthuis.

Zo leek de wedstrijd al na een helft spelen beslist, maar GKC kwam slap uit de kleedkamer. Binnen tien minuten na de pauze scoorde Yde tweemaal en leek het toch nog weer spannend te maken. Al snel werd die teniet gedaan door Kolp, die de marge weer op drie bracht. Dat bleek ook uiteindelijk de eindstand te zijn van deze doelpuntrijke wedstrijd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

NWVV doet goede zaken bij NKVV

Zaterdagmiddag mocht NWVV het in Dalerpeel opnemen tegen NKVV. De Nieuw-Weerdingers begonnen goed aan de wedstrijd ...

Loodzware opgave voor Onstwedder Boys

Na een 1-3 nederlaag is de derde klasse voor Onstwedder Boys heel erg ver ...

Vroege rode kaart nekt TEVV tegen kampioen WVV

TEVV heeft niet weten te profiteren van de kampioenskoorts bij WVV. De Winschoters werden ...