GKC wint van Yde de Punt in doelpuntrijk duel

GKC won in een doelpuntrijk duel van Yde de Punt.

GKC heeft zich goed hersteld van de nederlaag tegen Makkinga. In Gasselte werd laagvlieger Yde de Punt verslagen in een doelpuntrijk duel. De gasten mochten er drie maken, GKC produceerde het dubbele, waardoor de wedstrijd in een 6-3 overwinning voor GKC eindigde.

GKC startte goed aan de wedstrijd, maar ondanks een aantal kansen werd er in het begin van die eerste helft niet gescoord. Het eerste doelpunt viel pas na een half uur spelen en kwam op naam van Danny Kolp. De aanvaller kreeg de bal op een presenteerblaadje van Bjorn Schuiling en rondde daarna bekwaam af. Enkele minuten later viel ook al de 2-0, waarbij Korthuis scoorde na goed voorbereidend werk van Aron Veldman. Direct na de 2-0 viel ook de 3-0 en was het Hendriks die scoorde uit een vrije bal.

Niet gebeurd

Daarmee was het nog niet gebeurd in die eerste helft, want GKC kwam ook op 4-0. Een schot van Hadder stuiterde terug van de lat, waarna de rebound door Zondag werd binnen geknikt. Enkele minuten later verscheen ook Yde op het scorebord, maar GKC bepaalde de ruststand uiteindelijk op 5-1 via Korthuis.

Zo leek de wedstrijd al na een helft spelen beslist, maar GKC kwam slap uit de kleedkamer. Binnen tien minuten na de pauze scoorde Yde tweemaal en leek het toch nog weer spannend te maken. Al snel werd die teniet gedaan door Kolp, die de marge weer op drie bracht. Dat bleek ook uiteindelijk de eindstand te zijn van deze doelpuntrijke wedstrijd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Onstwedder Boys schrijft punt bij

Onstwedder Boys heeft na een 1-1 gelijkspel tegen DVC Appingedam een punt bij kunnen ...

Fotoverslag: Stadskanaal stoot ZNC uit de tweede klasse

SC Stadskanaal heeft na een zinderend voetbalgevecht met ZNC van plaats gewisseld met de ...

Mussel ruim langs concurrent Veendam 1894

Na twee oefenwedstrijden in de winterstop is Mussel de tweede competitiehelft uitstekend begonnen. De ...