HOC laat geen spaan heel van Heiligerlee

Koploper HOC haalde stevig uit op bezoek bij Heiligerlee.

HOC lijkt op de titel af te stevenen in de zondag 4e klasse D. De koploper kende zelf een heerlijke zondag in Heiligerlee, waar het tot de dubbele cijfers kwam. Het liet geen spaan heel van Heiligerlee, dat met dubbele cijfers werd verslagen: 0-10. Doordat concurrent Westerwolde voor de tweede week op rij punten verspeelde heeft HOC nu een gat geslagen van zeven punten op zowel Wedde als Westerwolde.

Het werd een eenvoudige middag voor HOC, dat het net deze zondag in Heiligerlee veelvuldig liet bollen. Topschutter Jelle Siekman opende de score voor de bezoekers, waarna het de beurt was aan Richard Wiggers, die voor rust tweemaal doel trof. Met 0-3 zochten beide elftallen de kleedkamer op en was de wedstrijd feitelijk al beslist.

Doelpuntenmachine

In de tweede helft kwam de doelpuntenmachine van HOC helemaal op stoom. Binnen een kwartier na rust was de score verdubbeld naar 0-6. Mark van Bergen, Gerben Beek en Wiggers hadden voor de doelpunten gezorgd. De gasten lieten de teugels echter niet vieren en bleven doorgaan met het maken van doelpunten. Uiteindelijk lukte het HOC om zelfs de dubbele cijfers te halen dankzij goals van Paul Kamphuis, Van Bergen en tweemaal Siekman. De 0-10 overwinning onderstreepte nog maar eens de titelaspiraties van HOC. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW wint oefenduel van Sellingen

SPW en Sellingen kwamen vanwege afgelastingen op 5 februari jl. voor het laatst in ...

GKC met tien man onderuit tegen HHCombi

GKC moest na een uur spelen met tien man verder en verloor uiteindelijk nipt ...

Overzicht zaterdag 4e klasse D: Angelslo wint kelderduel, Mussel lijdt nederlaag

Angelslo deed goede zaken met de overwinning op hekkensluiter Nieuw-Balinge, Mussel was niet opgewassen ...