Nieuw Buinen hard onderuit bij Stadspark

Nieuw Buinen kreeg een flink pak slaag van Stadspark.

Nieuw Buinen is in de eerste wedstrijd na de winterstop tegen een enorme zeperd aangelopen. De hekkensluiter van de zondag 1e klasse F ging er kansloos af op bezoek bij Stadspark. Een snelle achterstand en een vroege rode kaart lagen ten grondslag aan de 8-0 nederlaag.

Stadspark was de enige tegenstander waar Nieuw Buinen tot nu toe van had gewonnen in deze competitie. Tevens stonden de Groningers ook onderin de ranglijst van 1F. Het waren echter de Groningers die direct goed bij de les waren en al snel met 2-0 voor stonden door doelpunten van Cedwin Tel en Boye Boonstra.

Rode kaart

Tot overmaat van ramp kreeg Nick Berends ook nog de rode kaart voorgeschoteld en moest Nieuw Buinen met tien man verder. Tel bepaalde daarna met zijn tweede treffer van de middag de ruststand op 3-0. In de tweede helft liep de score veel verder op en kreeg Nieuw Buinen uiteindelijk een flink pak slaag. Romario Tjong-A-Sie maakte namens de thuisploeg een hattrick in de tweede helft en ook Tel complementeerde zijn hattrick. De andere treffer kwam op naam van Giannis Stergianos.  

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Stadskanaal maakt het zichzelf moeilijk tegen LEO

Stadskanaal heeft na de nederlaag van vorige week in de topper tegen Dalen de draad ...

Uitstekende middag voor Westerwolde

Westerwolde heeft goede zaken gedaan door in de thuiswedstrijd tegen mede-subtopper MOVV de volle ...