NWVV wist in de slotfase alsnog de zege naar zich toe te trekken tegen VVAK.

NWVV heeft de thuiswedstrijd tegen VVAK weten te winnen. Lang leek de wedstrijd op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen, maar het venijn zat nog in de staart. Daarin pakte NWVV alsnog de volle buit en stapte het met een 2-0 overwinning van het veld.

Wilde NWVV nog kans maken voor een plek in de nacompetitie, dan moest er thuis gewonnen worden van nummer drie VVAK. Ook de gasten waren gebaat bij een zege om nog in het spoor te kunnen blijven van koploper Mussel.

Voor rust lukte het beide elftallen niet om tot scoren te komen. Dit leek ook niet in de tweede helft te gaan gebeuren, totdat Roy Super laat in de wedstrijd de ban brak. In de slotminuten wist Christiaan Klompmakers er nog 2-0 van te maken, waardoor NWVV drie belangrijke punten kon bijschrijven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Herkansingen voor Onstwedder Boys

Door de 1-0 overwinning op CSVC heeft Onstwedder Boys zich geplaatst voor de nacompetitie. ...