Titan boekte zaterdagavond een nipte overwinning bij Sweel.

In een niet al te hoogstaande wedstrijd heeft Titan drie punten weten over te houden aan het duel met Sweel. De wedstrijd die zaterdagavond in Zweeloo werd gespeeld bleek één doelpunt van Remco Moorman voldoende voor de zege. Door de overwinning verkleinde Titan het gat met koploper Pesse tot vier punten.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel voor rust te noteren. Het waren de gasten die domineerden in de eerste helft. De Titanen hadden al enige kansen laten liggen en vonden onder andere de paal en lat op hun weg. Moorman haalde de trekker uiteindelijk wel over, waardoor Titan met een 0-1 voorsprong de rust in ging.

In de tweede helft viel er weinig meer te beleven voor de toeschouwers al had Titan de marge wel kunnen verdubbelen. Dat lukte niet, waardoor Sweel nog enige hoop bleef houden op een goed resultaat. Ondanks een slotoffensief van de thuisploeg trok Titan de overwinning over de streep.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Valthermond loopt tegen zeperd aan

Valthermond staat weer met beide benen op de grond. De blauw-witten begonnen de competitie ...