Titan boekte zaterdagavond een nipte overwinning bij Sweel.

In een niet al te hoogstaande wedstrijd heeft Titan drie punten weten over te houden aan het duel met Sweel. De wedstrijd die zaterdagavond in Zweeloo werd gespeeld bleek één doelpunt van Remco Moorman voldoende voor de zege. Door de overwinning verkleinde Titan het gat met koploper Pesse tot vier punten.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel voor rust te noteren. Het waren de gasten die domineerden in de eerste helft. De Titanen hadden al enige kansen laten liggen en vonden onder andere de paal en lat op hun weg. Moorman haalde de trekker uiteindelijk wel over, waardoor Titan met een 0-1 voorsprong de rust in ging.

In de tweede helft viel er weinig meer te beleven voor de toeschouwers al had Titan de marge wel kunnen verdubbelen. Dat lukte niet, waardoor Sweel nog enige hoop bleef houden op een goed resultaat. Ondanks een slotoffensief van de thuisploeg trok Titan de overwinning over de streep.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Slim Sellingen boekt ruime overwinning

Aanpikken of afhaken. Dat was de inzet voor Sellingen in de ontmoeting met Wedde. ...

Westerwolde en Pekelder Boys in balans

In een matige Kanaalstreek-derby die gezien het spelbeeld terecht geen winnaar kende, hielden Pekelder ...

Gasselternijveen wint ook in 2015

Vijfdeklasser Gasselternijveen won de twee competitiewedstrijden voorafgaand aan de winterstop. En het lijkt erop ...