Willy Kral tekent 2-jarig contract bij Buinerveen

Willy Kral is de komende twee seizoenen de nieuwe trainer van Buinerveen.

Buinerveen is verheugd met de aanstelling van een nieuwe trainer voor het vlaggenschip van de vereniging voor de komende jaren. Willy Kral  is aangetrokken voor de duur van minimaal 2 seizoenen. Kral komt over van v.v. SETA.

De voetbalvereniging uit Buinerveen heeft een aantal kandidaten gesproken voor het invullen van de functie als hoofdtrainer/coach. De vereniging is op zoek gegaan naar een partner waarmee het de sportieve ambities kan vervullen. Deze partner is gevonden in Kral (48), woonachtig in Stadskanaal en eerder uitkomend als hoofdtrainer van v.v. SETA.

“De club Buinerveen sprak mij enorm aan, een ambitieuze club met een jonge en talentvolle selectie die ik graag een stap verder wil brengen in hun ontwikkeling. Samen gaan we verder bouwen aan de Buinerveense Trots!”, aldus Kral.

Kral volgt de huidige hoofdtrainer Ludie Hulshof op, die de laatste 5 jaar voor de groep heeft gestaan. Kral is voor het bestuur van Buinerveen de geschikte kandidaat. De huidige trainer van SETA voldoet aan de door Buinerveen opgestelde profielschets, waarin de club een ambitieuze trainer zocht met technisch en tactisch inzicht.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

André Wever blijft Buinen trouw

André Wever zal ook in het seizoen 2016-2017 trainer zijn van Buinen. De vijfdeklasser, ...

FC Kanaalstreek: sinds 9 december 2013…

Exact drie jaar geleden zag FC Kanaalstreek het levenslicht. Nog één keer het artikel waar ...