Alteveer zet zegereeks voort tegen EEC

EEC bood goed weerstand tegen Alteveer, maar zag de koploper van de zondag 5e klasse E uiteindelijk wel zegevieren.

Alteveer heeft de zegereeks tegen EEC voortgezet. De koploper zegevierde uiteindelijk met 3-0 tegen de blauw-witten, die met name in de eerste helft goed weerstand boden. Bij rust stond de brilstand nog op het scorebord, waarna een strafschop in de tweede helft daar verandering in bracht. Dat bleek de genadeklap voor de bezoekers te zijn, die de thuisploeg in de slotfase nog uit zagen lopen naar 3-0.

De koploper van de zondag 5e klasse E had het in de eerste helft lastig met het EEC, dat goed partij bood. Er ontspon zich dan ook een wedstrijd welke gelijk opging, waarbij beide elftallen enkele mogelijkheden kregen om te scoren. Beide goalies wisten het doel echter schoon te houden, waardoor er met 0-0 gerust ging worden.

Strafschop

In de tweede helft trok Alteveer het initiatief wat meer naar zich toe en dat resulteerde in een grote kans voor Bart Nieland, maar EEC-doelman Jasper Lubbers voorkwam de 1-0. Even later moest Lubbers alsnog capituleren nadat de thuisploeg een strafschop kreeg. Dennis Klooster schoot het buitenkansje binnen en dat leek ook de beslissing in de wedstrijd te zijn. Het verzet van EEC was gebroken en in de slotfase maakte Ricardo van de Werf de beslissende 2-0. Klooster bracht vlak voor tijd de eindstand op het scorebord: 3-0.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer met reuzenstappen op weg naar handhaving

Voor Alteveer en Weerdinge stond vanmiddag veel op het spel, want met een overwinning kon men ...

SJS verliest in extremis van HS ’88

SJS leek op een gelijkspel af te stevenen, maar in blessuretijd ging het alsnog ...

Opnieuw slechts remise voor SC Stadskanaal

Stadskanaal speelde afgelopen zondag thuis op sportpark ‘Het Pagedal’ tegen CEC, een ploeg die net ...