Gieten in doelpuntrijk duel onderuit tegen ZNC

Gieten maakte er drie, maar dat was niet genoeg tegen ZNC, dat uiteindelijk won met 3-5.

Gieten heeft in een doelpuntrijk duel met 3-5 verloren van ZNC. De thuisploeg begon nog wel sterk aan de wedstrijd en zocht de kleedkamers halverwege op met een 2-1 voorsprong. Naarmate de tweede helft vorderde kantelde de wedstrijd en draaiden de gasten een 3-1 achterstand om in een 3-5 zege.

De Gietenaren kenden een sterke start van de wedstrijd en stonden binnen een kwartier met 1-0 voor. Clubtopscoorder Kassim Bizimana had doel getroffen en zag zijn collega Denny Feiken dat ook doen. ZNC deed wat terug via Emiel Staal. Die tussenstand bleef ook tot aan de rust staan.

Na de pauze kantelde de wedstrijd de richting van ZNC op, dat steeds meer de overhand kreeg. Bizimana trof nog wel doel namens Gieten, maar de gasten gingen erop en erover en liepen uit naar een 3-5 eindstand. Jordy Brust, Staal en tweemaal Harmen Hager bezorgden ZNC uiteindelijk de overwinning.