Gieterveen opnieuw kansloos tegen MOVV

Gieterveen was opnieuw niet opgewassen tegen MOVV en verloor wederom met ruime cijfers.

Gieterveen heeft de zege op Westerwolde geen goed vervolg kunnen geven. In eigen huis ging het met duidelijke cijfers onderuit tegen MOVV. Bij rust keken de Gieterveners tegen een 0-2 achterstand aan, die na de rust werd verdubbeld door de gasten naar een 0-4 eindstand.

Gieterveen had de heenwedstrijd bij MOVV ook al met ruime cijfers verloren en ook deze middag ging totaal verloren. Het waren de bezoekers die na een half uur spelen de leiding namen via Aaron Sportel. Voor rust knalde Jordi Blaauw MOVV ook nog naar 0-2.

Plaaggeest

Blaauw zou deze middag de plaaggeest blijken voor Gieterveen, want kort na rust voltooide de aanvaller zijn hattrick. In de 55e minuut verscheen de 0-3 op het scorebord en vijf minuten later ook de 0-4. Wedstrijd gespeeld en beide teams scoorden daarna ook niet meer, waardoor Gieterveen opnieuw een ruime nederlaag leed tegen MOVV.