Titan lijdt gevoelige thuisnederlaag tegen OVC ’21

Titan leed een nederlaag en moet de titelaspiraties voorlopig op een laag pitje zetten.

Titan is in eigen huis tegen een gevoelige nederlaag aangelopen. Het ging met 1-4 onderuit tegen OVC ’21 en kan daardoor de titelaspiraties voorlopig op een laag pitje zetten.

Titan en OVC begonnen afwachtend en behoudens enkele speldenprikjes gebeurde er niet veel voor beide goals. De eerste de beste goede kans voor de bezoekers was wel direct raak. Razmik Mayilyan was het meest alert binnen het strafschopgebied en zorgde voor de openinstreffer: 0-1. Vijf minuten later zorgde Robin de Wit met een droge knal voor de 0-2.

De thuisploeg moest ook nog toezien dat OVC de 0-3 wist te produceren en dus kon het wel eens een lange en vervelende middag worden. Harm Jan Moesker deed voor rust echter nog wat terug, waardoor de spanning nog enigszins werd teruggebracht.

Uit een ander vaatje tappen

De thuisploeg moest in de tweede helft dan wel uit een ander vaatje tappen, want de titelkandidaat oogde deze zondag wat lamgeslagen. Het lukte simpelweg deze zondag maar niet bij Titan, dat de gasten in de tweede helft ook nog een strafschop zag krijgen. Deze werd benut door Robin Meijerink, waardoor het uiteindelijk op een teleurstellende zondagmiddag uitdraaide voor Titan.