Bart Weishaupt: “Drie punten tegen Gieterveen zijn het belangrijkste.”

Bart Weishaupt vindt dat Bareveld beter moet kunnen presteren en wil tegen Gieterveen de drie punten in eigen huis houden.

Aanstaande zondag staat de burenderby tussen Bareveld en Gieterveen op het programma. Een hele belangrijke wedstrijd voor beide teams, die de punten hard kunnen gebruiken. Het onderlinge verschil is slechts drie punten tussen beide elftallen en dus zijn de belangen groot. Bareveld stond lange tijd veilig boven de streep, maar heeft de laatste tijd de andere ploegen zien naderen.

Een overwinning aanstaande zondag zal dan ook welkom zijn voor de Barevelders, die afgelopen zondag slechts gelijk speelden tegen hekkensluiter Amboina. Achteraf gezien misschien teleurstellend, maar Barevelder Bart Weishaupt kon wel leven met het gelijke spel. “We speelden een hele ongelukkige wedstrijd. Maar uiteindelijk hebben we toch nog een goede prestatie geleverd, want we keken tegen een 3-0 achterstand aan. Die hebben we binnen tien minuten tijd nog weten om te buigen naar een 3-3 eindstand.”

Aan de bak

Toch vallen de  resultaten volgens Weishaupt nog wat tegen en is de clubtopscoorder van mening dat Bareveld beter moet kunnen. “Ik ben er persoonlijk gezien niet heel erg tevreden mee. Ik vind dat wij wel hoger op de ranglijst hadden kunnen en misschien wel moeten staan. Maar helaas is het niet eenvoudig om ons simpel te handhaven, dus we zullen nog wel flink aan de bak moeten.”

Drie punten zijn belangrijk

Aanstaande zondag zal Bareveld zeker flink aan de bak moeten als Gieterveen op bezoek komt. Een echte derby, dus een wat specialere wedstrijd als anders volgens Weishaupt. “Ja, die wil je winnen en de drie punten zijn belangrijk om in de 4e klasse te blijven. Ik verwacht dan ook een mooie wedstrijd.” Of Bareveld daadwerkelijk ook gaat winnen wil Weishaupt nog in het midden laten. “De bal is rond, maar we gaan zeker ons best doen om van Gieterveen te winnen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Peter Orsel: “Zeker kan Onstwedder Boys nog kampioen worden!”

In 2012 degradeerde Onstwedder Boys na twee jaren in de derde klasse weer naar ...

Gerben Sieders: “FDS is gelijk een mooie testcase voor SJS.”

Gerben Sieders zag dat SJS een goede voorbereiding afwerkte, maar is benieuwd waar zijn ...

Van Bergen gaat uit van titel voor HOC

Wie naar het programma van komende zondag in de vijfde klasse F kijkt, mag ...