EEC niet opgewassen tegen Valther Boys

Het was niet de middag van EEC, dat fors onderuit ging op bezoek bij Valther Boys.

EEC is op bezoek bij Valther Boys met ruime cijfers onderuit gegaan. De blauwwitten waren niet opgewassen tegen de Boys uit Valthe, die een maatje te groot waren. Na een 3-1 ruststand werd het uiteindelijk 5-1 voor de thuisploeg.

Valther Boys begon goed aan de wedstrijd tegen een zwak spelend EEC. Binnen vijftien minuten stond het al 2-0 door twee doelpunten van Tommy Rijswijk. De gasten kwamen er daarna wat beter in en via Pascal Slagter kwam het terug tot 2-1. Het was de thuisploeg die voor rust de marge weer op twee bracht door een goal van Dionysios Dellas.

Ook na de pauze had Valther Boys de wedstrijd onder controle en creëerde het de nodige mogelijkheden. EEC-doelman Jasper Lubbers behoedde zijn elftal voor erger leed, maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg op 4-1 kwam via Dionysios Dellas. Het slotakkoord was voor Basilius Dellas, die de eindstand uiteindelijk op 5-1 bepaalde.