Voorbeschouwing inhaalronde zaterdagclubs

Voorbeschouwing op de wedstrijden die zaterdag gespeeld worden.

Zaterdag staat er een inhaalronde van de competitie op het programma voor de zaterdagclubs in de Kanaalstreek. FC Kanaalstreek blikt vooruit op de meest interessante en bijzondere duels die op het programma staan voor deze inhaalronde.

FDS – SJS

Opnieuw een inhaalduel voor SJS aanstaande zaterdag. De Knoalsters gaan op bezoek bij FDS, dat twee plaatsen lager staat met twee punten minder. SJS won afgelopen zaterdag de inhaalwedstrijd tegen SVBO en klom daardoor op naar de 5e plaats op de ranglijst. Voor een paar weken terug was de situatie nog heel anders en moest men naar beneden kijken in Stadskanaal. Nu kan de equipe van trainer Otto Halmingh juist weer naar boven kijken, want bij een zege komt het op gelijke hoogte met nummer vier SCN. En dan is het gat met de koplopers CSVC en Onstwedder Boys ook nog maar zes punten, waardoor er plotseling nog weer van alles mogelijk is voor SJS. Winst is dan ook het enige wat zaterdag telt in Havelterberg.

NKVV – Mussel

Koploper Mussel gaat op bezoek in Dalerpeel bij NKVV. Een middenmoter in de zaterdag 5e klasse F, maar dat plek drie nog zeker in zicht heeft. En die plek kan nog recht geven op nacompetitie voor promotie. Het zal dus zeker niet zo maar een walk-over worden voor de Mussel, dat zelf alleen aan kop kan komen. Nu staat het nog in punten gelijk met VCG, maar bij een overwinning is het verschil drie punten. En dat zal een prettig gevoel geven voor Mussel op weg naar de kraker tegen VCG, die volgende week op het programma staat. Maar eerst maar eens de horde NKVV zien te nemen.

VEV – SETA (2-1)

Rond het uur spelen ging het mis met scheidsrechter Smit. De arbiter van dienst tijdens het duel VEV – SETA raakte ernstig geblesseerd, waardoor de wedstrijd gestaakt moest worden. Op dat moment stond de ploeg uit Klazienaveen-Noord met 2-1 voor. SETA moet dus in een half uur tijd de achterstand om zien te buigen. Bij een eventuele nederlaag zal SETA een plaatsje zakken op de ranglijst ten koste van VEV. Bij winst kan men een sprong maken naar de vierde plaats op de ranglijst. Kortom een belangrijk half uur te gaan voor SETA aanstaande zaterdag.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oefenwedstrijden zaterdag 11 en zondag 12 december

Overzicht van de oefenwedstrijden die zaterdag 11 en zondag 12 december op het programma ...

Programma oefenwedstrijden dinsdag 8 februari

Overzicht van de oefenwedstrijden die dinsdag 8 februari op het programma staan.

Programma zaterdag 16 april

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag 16 april op het programma staan.