Sellingen sleept punt uit het vuur tegen Heiligerlee

Sellingen keek tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist deze in de laatste tien minuten nog om te buigen naar een gelijkspel.

Sellingen heeft zich in eigen huis van een 0-2 achterstand tegen Heiligerlee weten terug te knokken. De Sellingers keken bij rust al tegen een 0-1 achterstand aan en deze werd diep in de tweede helft verdubbeld. In de laatste tien minuten van de wedstrijd lukte het Sellingen om alsnog een punt uit het vuur te slepen.

De gasten uit Heiligerlee konden de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie, terwijl Sellingen bij een overwinning de aansluiting zou kunnen vinden bij de nummers twee (Wedde) en drie (Westerwolde) van de ranglijst. Het waren de bezoekers die in de eerste helft op een 0-1 voorsprong kwamen via Gert Reininga. Dat was tevens de ruststand.

Na de pauze was het lang wachten op de doelpunten, maar het venijn zat hem overduidelijk in de staart. Reininga was opnieuw succesvol voor Heiligerlee en leek zijn elftal de drie punten te schenken. Sellingen had echter het beste nog voor het laatste bewaard en vond enkele minuten later de aansluitinstreffer via Bjorn de Roo. In de slotminuten bezorgde Rico Boerma de thuisploeg uiteindelijk nog een punt: 2-2.