Belangrijk zege voor Gieten tegen Muntendam

Gieten boekte een belangrijke zege op bezoek bij Muntendam.

Gieten heeft eindelijk weer eens weten te winnen. Tegen Muntendam keek het bij rust tegen een 1-0 achterstand aan. Gieten creerde daarna voldoende kansen om gelijk te maken en sloeg in de slotfase alsnog twee keer toe. Twee ingevallen jeugdspelers brachten Gieten uiteindelijk de 1-2 zege.

Op bezoek bij laagvlieger Muntendam kwam Gieten in de eerste helft op een 1-0 achterstand. Die viel vijf minuten voor de rust nadat de thuisploeg een strafschop kreeg. Het buitenkansje werd benut door Michael Imminga.

Na rust kreeg Gieten kansen op de gelijkmaker, maar het kwam maar niet tot scoren. Dat gebeurde pas in de slotfase toen jeugdspeler Joep Meertens voor de 1-1 zorgde. Enkele minuten later bracht een andere jeugdspeler Frank Posthumus alles en iedereen van Gieten helemaal in extase door de winnende 1-2 te maken.