Mussel wint topper van VCG

Mussel won de topper van VCG en stevent af op het kampioenschap.

Mussel lijkt de titel voor het grijpen te hebben na een 0-2 zege bij naaste concurrent VCG. In Geesbrug was de koploper vooral effectiever dan de thuisploeg. Door de overwinning is het verschil zes punten geworden en met nog zes wedstrijden te gaan lijkt de Mussel dat niet meer te gaan weggeven.

Beide elftallen waren deze middag in Geesbrug aan elkaar gewaagd en Mussel moest dan ook flink aan de bak. De bezoekers kwamen na twintig minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Len Groenewold. Al hing er wel een luchtje van buitenspel aan vast, maar de goal werd goedgekeurd. Ook de thuisploeg kreeg kansen om gelijk te maken, maar tot scoren kwam VCG niet.

Ook niet in de tweede helft, waarin het opnieuw genoeg kansen kreeg, maar dus niet scoorde. Mussel liet zien hoe het wel moest en Arjan Raveling bracht de stand naar 0-2. Daar bleef het ook bij, waardoor Mussel door de zege lijkt af te stevenen op het kampioenschap.