Musselkanaal verliest van Protos

Musselkanaal hield nul punten over aan het bezoek bij Protos.

Musselkanaal is op bezoek bij Protos met 4-2 onderuit gegaan. Daardoor blijft het nog altijd in de gevarenzone bivakkeren en is het nog lang niet veilig.

Musselkanaal keek al vroeg in de wedstrijd tegen een 1-0 achterstand aan, nadat Stan van der Veen had gescoord namens Protos. Topschutter Rolf Kayser bracht beide ploegen voor de pauze nog weer op gelijke hoogte.

Na twintig minuten spelen in de tweede helft nam de thuisploeg opnieuw een voorsprong via Michel Overweg. Diezelfde Overweg besliste een tiental minuten later het treffer door ook de 3-1 te maken. Bram Mittendorf zorgde nog voor de 4-1, waardoor de 4-2 van Musselkanaal in de laatste minuten alleen nog maar voor de statistieken gold.