Nieuw Buinen knokt zich naar punt tegen FVC

Nieuw Buinen knokte zich in de slotfase nog naar een puntje.

Nieuw Buinen heeft thuis met 3-3 gelijkgespeeld tegen FVC. Beide elftallen gingen rusten met een 1-1 tussenstand, waarna de Friezen in de tweede helt de leiding namen en op een 1-3 voorsprong kwamen. Nieuw Buinen knokte zich echter knap terug en sleepte uiteindelijk nog een punt uit het vuur.

De thuisploeg opende na ruim een half uur spelen op deze druilerige zondag de score via Samad Faraouni, maar kon niet lang genieten van de voorsprong. Een minuut later lag de bal aan de andere kant er namelijk ook in. Carlo Schambach zorgde voor de 1-1 ruststand.

Na de pauze liepen de gasten snel uit naar een 1-3 voorsprong. Rick van Loon vond tweemaal het net, waardoor Nieuw Buinen in de achtervolging moest. Kansen waren er al geweest voor de thuisploeg, dat een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer vond. Jordy Oost was er verantwoordelijk voor en in de slotminuten was de spits nogmaals trefzeker waardoor Nieuw Buinen toch nog een puntje pakte.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS zakt weg na nederlaag in Spijk

SJS heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 3-0 te verliezen van Poolster. ...

Gasselternijveen legt De Treffer ’16 over de knie

Gasselternijveen heeft Kanaalstreek-genoot De Treffer '16 een gevoelige nederlaag toegebracht. Op sportpark 'De Hunze' ...