Onstwedder Boys verliest in doelpuntrijk duel van SCN

Onstwedder Boys verloor de topper van SCN.

Onstwedder Boys is zaterdag in een doelpuntrijk duel ten onder gegaan tegen SCN. In Nieuwlande lag vooral een slechte eerste helft ten grondslag aan de nederlaag. Bij rust keken de boys al tegen een 4-1 achterstand aan. Toch kwam Onstwedde nog knap terug van een 5-1 achterstand, maar uiteindelijk verloor het met 5-4.

Een slap begin leidde er tot dat SCN al binnen een kwartier met 2-0 voor stond. Tot tweemaal toe haalde Willy Lubowa de trekker over. Niet veel later kreeg Onstwedde een strafschop welke werd benut door Gerwin de Wijk: 2-1.

Net niet

SCN had echter het betere van het spel en via Jeffrey Marissen en Marco Bruinsma liep het uit naar een 4-1 ruststand. Ook direct na rust was het weer SCN dat scoorde in de persoon van Marissen. 5-1 en de wedstrijd zo goed als gespeeld, maar de gasten kwamen nog goed terug. Gerko Scheper bracht de stand terug naar 5-2 en een kwartier voor tijd maakte Nanne Huiges er 5-3 van. Toen Harm Visser even later ook nog een corner binnen werkte was de spanning plotseling weer terug. Het lukte Onstwedde echter niet meer om nog een punt uit het vuur te slepen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Musselkanaal nog niet klaar voor competitie

Musselkanaal was gistermiddag te gast op het feestje bij Annen, waar de Drenten officieel ...

Bareveld wint thuis van Heiligerlee

Bareveld won in eigen huis van Heiligerlee en pakte daarmee weer drie belangrijke punten.

SPW zet Veelerveen opzij

Op een natte en winderige zondagmiddag stond de wedstrijd tussen SPW en Veelerveen gepland. ...