Titan lijdt duur puntverlies tegen KSC

Titan stond op een comfortabele voorsprong, maar gaf die uit handen en redde uiteindelijk nog een punt.

Titan heeft opnieuw averij opgelopen in de titelstrijd. In Nieuw-Weerdinge speelde het met 3-3 gelijk, nadat het met 2-0 had voor gestaan tegen KSC. Duur puntverlies, waardoor de achterstand op koploper Pesse weliswaar drie punten is, maar die ook twee wedstrijden minder heeft gespeeld.

De topper tussen Pesse en Hodo was afgelast en dus kon Titan op een punt komen van koploper Pesse en over Hodo heen wippen op de ranglijst. Dat leek in eerste instantie deze zondag ook goed te komen, want de thuisploeg wist op een 2-0 voorsprong te komen door doelpunten van Harm Jan Moesker en Jos Smit.

In een tijdsbestek van vijf minuten na rust vanaf de zestigste minuut ging het echter helemaal mis voor Titan. De gasten wisten de achterstand om te buigen in een 2-3 voorsprong door goals van John Borsboom en Jurgen Huizing (2). In de slotfase werd uiteindelijk nog een nederlaag voorkomen door Smit, maar ook met het gelijke spel schoot Titan niks op.