Drie keer is scheepsrecht voor Nieuw Buinen: 0-3 overwinning bij WVV

Nieuw Buinen boekte een knappe zege bij WVV.

Drie keer is scheeprecht, dat gold afgelopen zondag voor Nieuw Buinen. Eerst werd er onreglementair met 0-8 verloren van WVV, daarna reglementair met 1-2. Maar in Winschoten trok het gretige Nieuw Buinen aan het langste eind met een 0-3 overwinning.

Het ging de laatste weken al wat beter bij de oranjehemden en in Winschoten lieten de bezoekers er geen gras over groeien. De bezoekers kenden een voortvarend begin en via Robert Tieks kwam het op een 0-1 voorsprong. Diezelfde Tieks verdubbelde voor rust de score: 0-2.

Toen Jordy Oost er een kwartier na rust 0-3 van maakte was de wedstrijd definitief gespeeld. Een puike zege voor Nieuw Buinen, dat daarmee goede zaken deed in de strijd om degradatie.