Gasselternijveen versloeg nummer twee Wedde en blijft meedoen voor een plek in de nacompetitie.

Gasselternijveen heeft in eigen huis nummer twee van de ranglijst Wedde weten te verslaan. Het werd 2-0 voor de Nieveners, die beide doelpunten over beide helften verdeelden. Door de zege is de achterstand op nummer twee Wedde geslonken naar vier punten.

Gasselternijveen kent tot nu toe een prima seizoen en dat kwam ook zondag weer tot uiting. De promovendus lijkt serieus mee te gaan doen om de plekken die recht geven op nacompetitie. In Nieveen opende Artor Polloshka zo’n vijf minuten voor rust de score. Na de pauze werd de wedstrijd pas in de slotfase beslist door Rick Hatzmann: 2-0.